Bloggnorge.com // Indre ro
Start blogg

Indre ro

En blogg om Psykologi, Sosiologi, musikk, trening og andre ting

En positiv vending etter at Solskjær tok over

Kategori: Fotball, Følelser, Hobby | 0 kommentarer » - Skrevet lørdag 12. januar , 2019 kl. 16:50

Nå er det en måned siden at vår egen Ole Gunnar Solskjær tok over i Manchester United etter Jose Morino.  Journalist Mark Ogden sa ved innsettelsen at laget har hatt Solskjær i tankene i et par måneder før han ble innsatt. Ogden sier at de ville ha Solskjær litt på grunn av at de vil ha en «feelgood» faktor i laget.

Det har blitt en forbedring i laget etter at Solskjær tok over. Marcus Raschford som spiller spiss, har økt scoringsfrekvensen til over det dobbelte under nordmannens ledelse. Paul Pogba har også økt scoringene etter at det ble trenerbytte.

Morinio skal ha hevdet om Raschford og scoringer , så er dette medfødt, det er et talent man enten har eller ikke har. Dette var etter en peirode at Racshford hadde hatt få scoringer. Dette er ikke Solskjær enig i og sier at dette er noe som også i tillegg kan læres. Solskjær sier at han har brukt mange timer på å studere de fotballspilleren som var virkelig gode sine scoringer og har lært mye av dem.

Dette ville beahviouristene Skinner og Watson vært enige i. Læring via observasjon er en essensiell del av menneskelig læring. Så når Solskjær studerte andre spillere, så merket han seg alle detaljer som medførte til at det ble en scoring. Derfor er Solskjærs lille bemerkning tilbake til Morinio på sin plass.

I følge Dagbladets sportjounalist Øyvind Godø, så er dette med Solskjær og at han fått jeg jobb i denne klubben , så stort at vi ikke aner det helt.

Det blir spennende å følge han framover.

Bilderesultat for solskjær

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.